ONLINE TRENING

Personalni trening sa trenerom na daljinu, putem interneta

 

Šta je online trening?

Online trening predstavlja oblik saradnje sa klijentom na daljinu, putem interneta, u kojoj klijent dostavlja određene podatke o svom trenutnom fizičkom stanju, na osnovu kojih se kreira detaljan plan i program  treninga i ishrane, baziran na cilju koji klijent želi da postigne.

Plan treninga i ishrane sadrži detaljne podatke i smernice o pravilnom načinu izvođenja vežbi i količinama hrane koje treba uneti. Treninge klijent može obavljati u teretani ili u kući. Za sva pitanja trener je 00/24h dostupan klijentu u rešavanju nedoumica i savetovanju.

Zavisno od trajanja saradnje, trener i klijent su konstantno u kontaktu, klijent u dogovorenim vremenskim intervalima šalje treneru povratne informacije o napredku, i na osnovu tih podataka se vrši prilagođavanje treninga i ishrane trenutnom stanju klijenta.

U vremenu kada se brzo živi, i potrebna vam je fleksibilnost u treningu, da vreme prilagodite isključivo sebi, online trening predstavlja najbolje rešenje

Koje su prednosti online treninga?

Ušteda vremena

Ukoliko imate malo vremena u toku dana, treninge možete raditi kada god Vama odgovara bez usaglašavanja sa trenerom kao što je slučaj klasičnog personalnog treninga.

Ušteda novca

Online trening je dosta pristupačniji od klasičnog vida personalnog treninga. Takođe, ukoliko trenirate od kuće, uštedećete i za prevoz do fifitnes centra.

Trener Vam je dostupan 00/24h

U online treningu trener Vam je konstantno dostupan za savete i informacije za razliku od klasičnog treninga gde vam je trener dostupan samo za vreme trajanja treninga.

Lična privatnost

Dosta ljudi oseća nelagodu u teretanama u prisustvu drugih ljudi, pogotovo kada ste nezadovoljni svojim telom. Online trening Vam omogućava da pravilno vežbate u privatnosti svoga doma bez predrasuda drugih ljudi.

Ko je zadužen za vaš napredak

M.sc Marko Dimitrijević

Diplomirani trener u sportu, licencirani master trener SFRS.
Osnivač i predsednik kluba.

Saznajte više >

Šta možete da očekujete od nas

Stručne trenere

Detaljan program treninga

Detaljan program ishrane

Trening prilagođen Vama

Poverljivost informacija

Konstantnu edukaciju

Dostupnost 00-24h

Video materijal izvođenja vežbi

utisci

Kome je trening namenjen i koje ciljeve ispunjava

Trening je pogodan kako za žene tako i za muškarce, bilo da ste napredni vežbač ili početnik, treninzi su prilagođeni vašem cilju i vašim mogućnostima.

Forma treninga pogodna je za osobe koje nemaju posebnih zdravstvenih problema.

Ciljevi treninga mogu biti:
- Redukcija telesne težine
- Povećanje snage i mišićne mase
- Razvoj koordinacionih i motoričkih sposobnosti
- Povećanje fleksibilnosti i elastičnosti
- Rasterećenje od stresa
- Rekreativno vežbanje.

Želite online trening sa trenerom?

Pre samog početka online treninga sa trenerom, kontaktirajte nas putem Vibera iil mail-a kako bismo se upoznali, utvrdili vaše ciljeve i kako bismo odgovorili na sva vaša eventualna pitanja.

> Detaljan program treninga

> Detaljan plan ishrane

> Detaljne instrukcije za izvođenje vežbi

> Video materijal izvođenja vežbi

> Detaljne instrukcije za ishranu

> Prilagođavanje programa i plana prema napredku

> Dostupnost trenera 00-24h

Ukoliko ne želite online trening sa trenerom

Nudimo vam pristupačnije varijante online usluga, koje se zasnivaju na jednokratnom principu saradnje. To su online program treninga i online plan ishrane. One ne podrazumevaju podršku trenera u toku sprovođenja aktivnosti, već dobijate program treninga i plan ishrane za period koji želite na osnovu određenih podataka o vašem stanju i cilju, koje ćete nam dostaviti popunjavanjem upitnika pre samog plaćanja. Nakon toga vi sami sprovodite program treninga ili plan ishrane u delo.

Online program treninga

> Detaljan program treninga
> Opšte instrukcije za izvođenje vežbi
x Dostupnost trenera 00/24h
Cena: 2500RSD

Online plan ishrane

> Detaljan plan ishrane
> Opšte instrukcije za ishranu
x Dostupnost trenera 00/24h
Cena: 2500RSD

Klikom na “NARUČI ODMAH”, prvo će vam se otvoriti upitnik koji treba da popunite podacima na osnovu kojih će se kreirati program treninga ili plan ishrane. Nakon toga sledi plaćanje i izvršavanje tražene usluge.