PERSONALNI TRENING

1-1 koncept za najbolje rezultate

 

Da li se pronalazite u nekom od navedenih slučajeva?

Nikada niste trenirali i ne znate odakle da počnete

Vrhunski ste sportista i želite bolje rezultate

Želite da izgledate lepše i zategnutije

Želite da povećate snagu i mišićnu masu

Imate određenih zdravstvenih problema (dijabetes ili srčane probleme)

Posedujete neki od deformiteta (kifoza, lordoza, skolioza)

Oporavljate se od operacije ili određene povrede

Imate problema sa viškom kilograma

Želite da se oslobodite stresa

Vašem detetu je potrebna korektivna gimnastika

U drugom ste stanju ili ste se skoro porodili

Osoba ste trećeg životnog doba

Nudimo vam rešenje za svaki slučaj

 

Naš koncept se zasniva na detaljnom upoznavanju sa vašim fizičkim, fiziološkim, metaboličkim, motoričkim i psihološkim parametrima, posredstvom niza lekarskih i antropometrijskih pregleda pre i u toku samog treninga, na osnovu kojih se kreira personalizovan i detaljan plan i program ishrane i treninga koji se održava u stalnom pristustvu i asistenciji stručnog trenera, uz svakodnevno praćenje vaših rezultata i napredka.

 

Na čemu se zasniva naš koncept kondicioniranja

Lekarski pregled i antropometrisjka testiranja

Svi naši klijenti prolaze obavezan lekarski pregled kod našeg lekara sportske medicine uz čiju pomoć određujemo vaše trenutno zdravstveno stanje kako bismo mogli da prilagodimo trening vašim mogućnostima i da bezbedno dođemo do zadatog cilja. Test ergospirometrije i antropometrijsko testiranje nam u svemu tome pomažu.

Preporučeni program i plan ishrane

Preporučeni program ishrane izrađuje nutricionista koji na osnovu zdravstvenih analiza i baterije testova određuje vaš dnevni meni i shodno ciljevima taj meni se vremenom koriguje. Kvalitetna ishrana osnovna je podloga za svaki vid treninga, kao i za zdrav život.

Trening prilagođen vama i vašim ciljevima

Trening je prilagođen vama i vašim ciljevima i na bezbedan način vas uvodimo i vodimo kroz trenažni proces do realno zadatog cilja. Intezitet i obim treninga je prilagođen vašim trenutnim mogućnostima i sposobnostima a sve sa ciljem da iste podignemo na viši nivo.

Praćenje napredka nakon svakog treninga

Praćenjem napredka nagon svakog treninga na pomaže da imamo uvid da li idemo ka cilju na pravi i bezbedan način i da na vreme korigujemo unapred urađen plan treninga. Monitoringom plana ishrane putem mobilne aplikacije pre svakog treninga imamu uvid i u vaše energetsko stanje i mogućnosti pre treninga.

I možda najbitnije, uz vas je tim stučnjaka iz medicine, nutricionizma i fitnesa koji garantuju rezultate!

Ko je zadužen za vaš napredak

M.sc Marko Dimitrijević

Master sportske i terapijske fizičke aktivnosti
Diplomirani trener u sportu, FISAF Internacional PT
Osnivač i predsednik kluba FIT IN Marko Dimitrijević

Saznajte više >

Dr Sead Malićević

Lekar sportske medicine zadužen
za testiranja
članova kluba.

Saznajte više >

Suzana Rajković

Sertifikovani instruktor
grupno vođenih i
personalnih treninga.

Saznajte više >

M.sc Djordje Milovanov

Profesor fizičkog vaspitanja i
diplomirani kineziterapeut.
Diplomirani organizator rekreativnih aktivnosti.

Saznajte više >

Dimitrijević Ana

Diplomirani terapeut rehabilitacije,

uža delatnost dipl.fizioterapeut

Medicinski fakultet, Univerzitet u Novom Sadu

Studijski program: medicinska rehabilitacija

Saznajte više >

Mrdović Vladan

Fitness trener, vođenje grupnih

i personalnih treninga, kondicioni trener.

Saznajte više >

Prof. dr Mirjana Šumarac

Strucni konsultant u domenu gojaznosti, policisticnih jajnika,

dijabetes melitusa, poremecaja u radu tiroidne zlezde

Ass. dr sci.med Miodrag Glišić

specijalista ortopedije sa traumatologijom

Šta možete da očekujete od saradnje

Profesionalan i stručan tim

Obezbeđen lekarski pregled i antropometrijska testiranja

Preporučeni program ishrane

Trening prilagođen vašim mogućnostima i ciljevima

Praćenje rezultata i napredka nakon svakog treninga

Dinamične treninge i super zabavu

Edukaciju i upoznavanje svog tela

Trening na lokaciji po vašoj želji

Dostupnost 00-24h

Vrhunske sprave i opremu

Milica Jovanović

"Prijatna atmosfera i odličan prostor.

Trener uvek posvećen spremnan da izvuče

najviše iz tebe! Sve najbolje!"

Kako sve funkcioniše

1. Konsultacije

Konsultacije su jedan od praktičnijih načina da dobijemo informacije o Vama i to tako što ćete popuniti, posebno za tu priliku, napravljen upitnik i da na postavljena pitanja odgovorite maksimalno iskreno. Svi dati podaci su poverljivi i da isključivo mogu biti korišceni na relaciji trener–klijent-lekar.

2. Lekarski pregled

Lekarski pregled se obavlja u cilju Vaše sigurnosti, a pod okriljem vlastite odgovornosti, pre bilo kog početka vežbanja neophodno je da sa Vama to uradimo kod našeg lekara sportske medicine kao i biohemijske analize krvi . Ovaj pregled treba da utvrdi sve moguće kontraindikacije trenažnog postupka u odnosu na trenutno zdrastveno stanje.

3. Analiza

Tokom prvih konsultacija, nephodno je razmotriti Vaše životne navike posebno one vezane za način ishrane, poslovne obaveze, dnevne aktivnosti, vreme za zabavu, odmor i sl. kako bi se na što efikasniji način uklonili, ili barem za početak, držali pod kontrolom svi oni negativni uticaji koji su Vas delom i doveli u stanje loše fizičke forme i opšte telesne kondicije.

4. Ciljevi

Jedan od važnih, ako i ne najvažnijih, momenata na relaciji klijent-trener. Obično u situaciji kada u samom startu ovi ciljevi nisu realno postavljeni uvek po pravilu bivaju predmet nesporazuma i sukoba. Iz ovog razloga važno je prethodno ih definisati u zajedničkom dogovoru vrlo jasno i u skladu sa Vašim trenutnim fizičkim stanjem.

5. Testiranja

Na rezultatima vašeg testiranja baziraće se planovi budućeg trenažnog procesa, odrediti trening prioriteti, formulisati trening principi, dinamika i frekvencija treninga, obim i intezitet treninga, način ishrane, prateća suplementacija i dr. Pitanja kao što su: Šta? Koliko? Zašto? Samo su neka od mnogih na koja treba da damo odgovor kroz bateriju izvedenih testova. Svi ovi testovi su u funkciji određivanja trenutnih fizičkih, fizioloških, metaboličkih, motoričkih, psiholoških i dr. parametara, bilo da su oni opšteg ili specifičnog karaktera.

6. Prvi trening

Kao kruna svih dotadašnjih analiza, testiranja, razgovora i dogovora na red dolazi prtaktični deo posla, a to je trening. U ovoj tački posao nikako nije završen do kraja već zapravo on tu tek počinje. U toku realizacije trenažnog procesa sve prethodne pripremne radnje dobijaju svoj konačan oblik, i u zavisnosti od događaja na terenu, a oni su uvek takvi da se razlikuju od “teoretskog predviđanja”, javlja se potreba za dodatnim usaglašavanjem prethodno zacrtanih ciljeva.

7. Dokumentacija

Nakon prvog sprovedenog treninga, kao i sa svakim sledećim, vodimo uredno evidenciju o tome šta se radilo, koliko se radilo, kakvi su trenutni rezultati, prikupljajući na taj način sve moguće korisne informacije, ne bi li što lakše i efikasnije ostvario preko potreban monitoring nad dinamikom Vašeg napretka.

Zakažite konsultacije vezano za dijagnostičke preglede, treninge i nutritivne planove na osnovu kojih ćemo vam izaći sa predlogom koji je paket naših usluga baš za vas.
Ideja je da se upoznamo i da vi utvrdite da li smo mi pravi tim za vas!