Održan I seminar za licenciranje trenera RSS

February 26, 2017 | |

Prvi seminar za licenciranje trenera, sudija i delegata Rvačkog saveza Srbije za 2017. godinu održan je 26. februara 2017. g. u Zrenjaninu (Hotel „Vojvodina“, Trg slobode br. 3). Predavači na ovom eminentom seminaru bili su prof.dr Franja Fratrić, stručni konsultant FIT IN kluba na temu “Opterećenje, zamor i opravak u treningu ” i PT Marko Dimitrijević na temu “Trening snage i ugljeni hidrati”.

Prisutni treneriimali su priliku da čuju mnoge korisne informacije koje im mogu biti od izuzetnog značaja za poboljšanje kondicije njihovih takmičara, kao i prave smernice u vezi adekvatne ishrane i oporavka sportista.
Inače, Marko Dimitrijević i stručni tim studia FIT IN obnovili su i produžili saradnju sa Rvačkim savezom Srbije i aktivno učestvuju u pripremama prvog tima za Evropsko prvenstvo u Novom Sadu.

Osim toga u planu je aktivno učešće u radu sa mlađim selekcijama i širenja baze i edukacija mlađih kategorija RSS. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju RSS, na čelu sa predsednikom Željkom Trajkovićem, u nadi da ćemo zajedičkim radom nastaviti da sa uspesima i osvajati medalje na međunarodnim takmičenjima.