INDIVIDUALNI TRENINZI U GRUPI

PERSONALIZOVAN PRISTUP ZA
SVAKOG ČLANA U GRUPI

KOME JE TRENING NAMENJEN I KOJE CILJEVE ISPUNJAVA

Trening je prilagođen kako za žene tako i za muškarce, bez obzira na godine, bilo da ste napredni vežbač ili početnik, treninzi su prilagođeni vašem cilju i vašim mogućnostima.  Forma treninga pogodna je za osobe koje nemaju  posebnih  zdravstvenih problema.

Ciljevi treninga mogu biti:
– Redukcija telesne težine
– Povećanje snage i mišićne mase
– Razvoj koordinacionih i motoričkih sposobnosti.
– Povećanje fleksibilnosti i elastičnosti.
– Rasterećenje od stresa.
– Rekreativno vežbanje.

Grupa Vas motiviše da zajednički istrajete u ciljevima i u interakciji sa trenerom bodrite jedni druge. Ova vrsta treninga prilagođena je većini vežbača bez obzira na godine. Ono što izdvaja  trening u grupi i ono što ga čini posebnim jeste stalna interakcija između vežbača i trenera. Osim demonstriranja vežbi, pre početka treninga, svaki klijent prolazi antropometrijska testiranja (bioimpedanca, merenje kožnih nabora, merenje obima, merenje krvnog pritiska, test opterećenja EKG).

personalni-treninzi

Lekarski pregled

Merenjem obima, kožnih nabora, telesnih kompozicija putem bioimpedance, krvnog pritiska vršimo kompletan antropometrijski pregled koji nam pomaže da pratimo vaš napredak kroz grupno vođene treninge.

Saznaj Vise!

personalni-treninzi

Ishrana

Tokom prvih konsultacija, nephodno je razmotriti vaše životne navike posebno one vezane za način ishrane, poslovne obaveze, dnevne aktivnosti, vreme za zabavu, odmor i sl. kako bi se na što efikasniji način uklonile vaše loše i nazdrave navike.

personalni-treninzi

Trening prilagodjen vama

Ova vrsta treninga prilagođena je većini vežbača bez obzira na godine, vežbačima koji žele pravilno da vežbaju, vežbačima koji imaju probleme sa posturalnim statusom, vežbačima sa lekarskom dijagnozom, vežbačima sa manjkom motiva za vežbanje.

personalni-treninzi

Praćenje napretka

Nakon prvog sprovedenog treninga, kao i sa svakim sledećim, vodimo uredno evidenciju o tome šta se radilo, koliko se radilo, kakvi su trenutni rezultati, prikupljajući na taj način sve moguće korisne informacije, ne bi li što lakše i efikasnije ostvario preko potreban monitoring nad dinamikom vašeg napretka.

Treneri

slider_img

Marko Dimitrijević

M. Sc
slider_img

Suzana Rajković

Personalni trener
slider_img

Ana Dimitrijević

Personalni trener

Saradnici

slider_img

Sanja Mazić

Prof. dr
slider_img

Miodrag Glišić

Ass. dr sci.med
slider_img

Sead Malićević

Mr sc. dr med.
slider_img

Mirjana Šumarac

Prof. dr
slider_img

Jelena Vasilić

Dr
slider_img

Darko Čejović

Fizioterapeut

Utisci zadovoljnih klijenata

client_img

SVETLANA RAJKOVIĆ

“Intiman i čist prostor, odlična oprema i posvećeni treneri sa kojima je uživanje trenirati. Ovako nestrazila, hvala FIT IN.”

client_img

ANDREA ANTIĆ

“Prijatna atmosfera i mnogo pozitivnih ljudi. Treneri su posvećeni svima ponaosob i uvek su spremni da izvuku najviše iz tebe! BIG LOVE! ❤️”

client_img

JELENA MIHAILOVIĆ

“Treneri koji brinu o Vama i van kluba, funkcionalan prostor, dobro opremljen klub najnovijom opremom, pravo je uživanje vežbati ovde, atmosfera za svaku pohvalu, svaka čast.”

client_img

VESNA KRSTIĆ

“Dijagnostikovan mi je dijabetes tipa 2 i veoma sam brzo, uz pomoć FIT IN tima regulisala nivo šećera”