KONDICIONIRANJE VRHUNSKIH SPORTISTA

DA ZLATO VIŠE NE BUDE NEDOSTIŽNO

NAŠI REZULTATI GOVORE UMESTO NAS

2014. Rvanje – Zlatna medalja na Svetskom prvenstvu (Davor Štefanek)

2015. Rvanje – Bronzana medalja na Svetskom prventsvu u Las Vegasu (Davor Štefanek)

2016. Rvanje – Zlatna medalja na Olimpijskim igarama u Rio de Ženeiru (Davor Štefanek)

2016. Rvanje – Srebrne medalje na Evropskom prvenstvu (Viktor Nemeš, Aleksandar Maksimović, Davor Štefanek)

2017. Rvanje – Evropsko prvenstvo zlatna medalja Kristijan Fris, srebrna medalja Davor Štefanek, Bronzana medalja Aleksandar Maksimović

2017 Rvanje. – Zlatna medalja na Svetskom prvenstvu Viktor Nemeš

Naš sportsko medicinski tim uspešno se bavi oporavkom i kondicioniranjem vrhunskih sportista u preko 12 različitih sportova.

FUNKCIONALNA TESTIRANJA I ANALIZE

Svi sportisti prolaze kompletna funkcionalna testiranja i biohemijske analize krvi. Na osnovu rezultata testiranja određujemo trenutnu spremnost svakog sportiste ponaosob, kao i određene fizičke sposobnosti u kojima zaostajete i na osnovu toga pravimo individualni pristup pri izradi kondicionog programa. Savremeni kondicioni trening upravo zahteva individualizaciju pri izradi kondicionog programa kao i pri njegovoj realizaciji jer se samo na taj način mogu ispuniti uslovi za ulazak u sportsku formu svakog sportiste pojedinačno, sa aspekta kondicione (fizičke) pripreme.

Saznaj Vise!

personalni-treninzi

IZRADA PROGRAMA ISHRANE I SREDSTVA OPORAVKA

Sportisti imaju drugačije (povećane) potrebe za odgovarujućim nutrijentima. Savremena sportska ishrana ima istu osnovu u skladu sa principima racionalne ishrane. Formiranje optimalne ishrane nije lak proces i mora se posmatrati holistički, sa fiziološkog, kulturološkog i praktičnog aspekta i shodno sa tim naši nutricionisti imaju takav pristup pri izradi plana i programa ishrane. Prave smernice za oporavak koje podrazumevaju i adekvatnu suplementaciju a sa ciljem da ubrzaju proces oporavka.

personalni-treninzi

STRUČNI TIM

Ono što nas sigurno izdvaja i na šta smo ponosni je stručni sportsko medicinski tim koji realizuje ceo process oporavka i kondicioniranja, počev od pregleda lekara sportske medicine funkcionalnih testiranja u Labaratoriji za medicinu sporta i terapiju vežbanjem Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu pod nadzorom prof.dr Sanje Mazić do samog procesa kondicioniranja od starane m.sc Marka Dimitrijevića koji pod nadzorom tima lekara i profesora ceo proces sporovodi u delo. Timski rad potpomognut našim nutricionistom i psihoterapeutom je jedini put ka ostvarenju vrhunskih rezultata.

personalni-treninzi

KOREKCIJA PROPUSTENIH FAZA U RAZVOJU

Ono u čemu se FIT IN ističe jeste delimično ili potpuno nadoknađivanje propuštenih faza u razvoju, nadgradnja specifične kretne tehnike za određeni sport i razvoj i kontrola svih aspekata pripreme sportista (kondiciona, koordinaciona (kretna), tehničko-taktička, psihološka). Vrhunskim sportistima se u radu omogućava izolacija od svih negativnih uticaja spoljašnje sredine i medijske pažnje kao i individualni rad bez prisustva drugih vežbača.

Treneri

slider_img

Marko Dimitrijević

M. Sc
slider_img

Suzana Rajković

Personalni trener
slider_img

Ana Dimitrijević

Personalni trener

Saradnici

slider_img

Sanja Mazić

Prof. dr
slider_img

Miodrag Glišić

Ass. dr sci.med
slider_img

Sead Malićević

Mr sc. dr med.
slider_img

Mirjana Šumarac

Prof. dr
slider_img

Jelena Vasilić

Dr
slider_img

Darko Čejović

Fizioterapeut