personalni-treninzi

RELAKS MASAŽA

Relaksaciona masaža predstavlja spoj umetnosti najtananijih masažnih hvatova. Ispred sebe postavlja mudro uslov da terapeut treba da poseduje maksimalnu koncetraciju i virtuoznost. Otputujte u delove svoje mašte, opušteni i rasterećeni. Relaks masaža je sastavni deo naših usluga.

personalni-treninzi

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska ili medicinska masaža je masaža koja se koristi kod određenih medicinskih simptoma kao što su hipertonus , spondiloza, lumboišialgija. Koriste se ulja koja u sebi sadrže ekstrakte limuna, narandže, bergamota, ruzmarina , lavande, bibera, eukaliptusa i sličnih koji deluju na krvotok i opuštanje muskulature.

personalni-treninzi

SPORTSKA MASAŽA

Sporstka masaža je u principu preventivna i primenjuje se na pripremama za takmičenje. Cilj ove masaže je da smanji mogućnost povreda, poveća fleksibilnost, poboljša koncentraciju. U svakom profesionalnom sportskom timu značajno mesto zauzimaju fizioterapeuti.

personalni-treninzi

ANATOMSKI (ORTOPEDSKI) ULOŠCI

Ortopedski ulošci su neizostavni deo prevencije i terapije spuštenih stopala čiji je zadatak podupiranje svodova stopala, rasterećenje tačaka najvećeg pritiska i ravnomerno raspoređivanje opterećenja.

Ortopedski ulošci se izrađuju prema predhodnom kompjuterskom pregledu stopala. Postoji više vrsta ortopedskih uložaka koji se usklađuju u zavisnosti od dijagnoze i namene uložaka.

U ponudi su sledeći tipovi uložaka:

  • Korektivni
  • Anatomski
  • Sportski

 

Korektivni ulošci se koriste kod urođene deformacije stopala kao što su valgus ili varus peta.

Anatomski ulošci su namenjeni svima koji žele preventivno delovati na stopala, koji dugo stoje i hodaju ili imaju bolove u stopalu, kolenu, kičmi.

Sportski ulošci se izrađuju za profesionalne kao i amaterske korisnike u cilju smanjenja opterećenja za vreme izvođenja aktivnosti.

Uzimanje otisaka se vrši kompjuterski, a ulošci se izrađuju od vrhunskih materijala. Rok za izradu je 5-7 dana.

Darko Čejović

9.6.1985
-2009 god.zavrsio Fakultet za sport i fiziclo vaspitanje
-2010 god. Zavrsio za manuelnog terapeuta-masera
-2014 god kurs tajlandske masaze i član tajlandske tradicionalne masaze