PERSONALNI TRENINZI

1 – 1 KONCEPT ZA NAJBOLJE REZULTATE

NUDIMO REŠENJE ZA SVAKI SLUČAJ

Naš koncept se zasniva na detaljnom upoznavanju sa vašim fizičkim, fiziološkim, metaboličkim, motoričkim i psihološkim parametrima, posredstvom niza lekarskih i antropometrijskih pregleda pre i u toku samog treninga, na osnovu kojih se kreira personalizovan i detaljan plan i program ishrane i treninga koji se održava u stalnom pristustvu i asistenciji stručnog trenera, uz svakodnevno praćenje vaših rezultata i napredka. Isto tako ako bolujete od nekih Srčanih Problema ili  Dijabetes imamo specijalne treninge da vam pomognemo u borbi sa tim.

 

personalni-treninzi

LEKARSKI PREGLED

Svi naši klijenti prolaze obavezan sportsko medicinski pregled od strane naših lekara uz čiju pomoć određujemo Vaš trenutni zdravstveni status na osnovu koga prilagodimo trening Vašim mogućnostima i da bezbedno i efikasno dođemo do zadatog cilja. Test ergospirometrije, biohemijske analize krvi i antropometrijsko testiranje nam u svemu tome pomažu.

Saznaj Vise!

personalni-treninzi

PREPORUČENI PROGRAM I PLAN ISHRANE

Preporučeni nutritivno plan izrađuje nutricionista koji na osnovu zdravstvenih analiza i baterije testova određuje vaš dnevni meni i shodno ciljevima taj meni se vremenom koriguje. Kvalitetna ishrana osnovna je podloga za svaki vid treninga, kao i za zdrav život.

personalni-treninzi

TRENING PRILAGOĐEN VAMA I VAŠIM CILJEVIMA

Trening je prilagođen vama i vašim zdravstvenim i fitnes ciljevima i na bezbedan i efikasan način vas uvodimo i vodimo kroz trenažni proces do realno zadatog cilja. Intezitet i obim treninga je prilagođen vašim trenutnim mogućnostima i sposobnostima a sve sa ciljem da iste podignemo na viši nivo.

PRAĆENJE NAPREDKA NAKON SVAKOG TRENINGA

Nakon prvog sprovedenog treninga, kao i sa svakim sledećim, vodimo uredno evidenciju o tome šta se radilo, koliko se radilo, kakvi su trenutni rezultati, prikupljajući na taj način sve moguće korisne informacije, ne bi li što lakše i efikasnije ostvario preko potreban monitoring nad dinamikom vašeg napretka.

Treneri

slider_img

Marko Dimitrijević

M. Sc
slider_img

Suzana Rajković

Personalni trener
slider_img

Ana Dimitrijević

Personalni trener

Saradnici

slider_img

Sanja Mazić

Prof. dr
slider_img

Miodrag Glišić

Ass. dr sci.med
slider_img

Sead Malićević

Mr sc. dr med.
slider_img

Mirjana Šumarac

Prof. dr
slider_img

Jelena Vasilić

Dr
slider_img

Darko Čejović

Fizioterapeut

Utisci zadovoljnih klijenata

client_img

SVETLANA RAJKOVIĆ

“Intiman i čist prostor, odlična oprema i posvećeni treneri sa kojima je uživanje trenirati. Ovako nesto trazila, hvala FIT IN.”

client_img

ANDREA ANTIĆ

“Prijatna atmosfera i mnogo pozitivnih ljudi. Treneri su posvećeni svima ponaosob i uvek su spremni da izvuku najviše iz tebe! BIG LOVE! ❤️”

client_img

JELENA MIHAILOVIĆ

“Treneri koji brinu o Vama i van kluba, funkcionalan prostor, dobro opremljen klub najnovijom opremom, pravo je uživanje vežbati ovde, atmosfera za svaku pohvalu, svaka čast.”

client_img

VESNA KRSTIĆ

“Dijagnostikovan mi je dijabetes tipa 2 i veoma sam brzo, uz pomoć FIT IN tima regulisala nivo šećera”