Najava za Belfis sajam 2018

October 8, 2018 | |

U okviru predstojećeg sajma fitnesa, velnesa i zdravlja pod nazivom Belfis 2018 koje će se održati od 12-14. oktobra 2018 godine na Beogradskom sajmu u hali 3 moći ćete da u zoni Medical checkpoint proverite svoj zdravstveni status gde ćemo predstaviti naš sportsko medicinski tim.
FIT IN Marko Dimitrijević će sa svojim timom saradnika, a u saradnji sa Labaratorijom za medicinu sporta i terapiju vežbanjem Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na čelu sa prof. dr Sanjom Mazić upoznati sve posetioce sa uslugama koje vam nudimo, a tiču se dijagnostičkih pregleda i vrste treninga.
Moći ćete da uradite besplatne antropometrijske preglede koji podrazumevaju merenje telesnog sastava metodom bioelektrične impedance, merenje debljine kožnih nabora kaliperom, merenje obima, telsne težine i visine, merenje krvnog pritiska, saturacije kiseonika, test ergospirometrije, merenje koncentracije laktata.
Osim dijagnostičkog dela moći ćete da se upoznate sa Kbox 4 pro excentric mašinom i sa mogućnostima isometrijskog treninga kao i da dobijete sve potrebne informacije u vezi ishrane i treninga.
Želja nam je da se predstavimo i da Vam ponudimo jedan sasvim drugačiji pristup vežbanju koji će Vam pomoći prvo da se upoznate sa vašim trenutnim zdravstvenim statusom i mogućnostima, kako da isti podignete na viši nivo kroz različite oblike fizičke aktivnosti i vežbanja .
Dobro nam došli !